Resa hit?


Aircraft

Med flyg

Det lättaste och snabbaste sättet att resa från norden till Spanien. Dom närmaste flygplatserna är:

Valencia Flygplats destinationer

Den ligger ca. 6mil söder om Castellón. Denna medelstora flygplats har flera anslutningar med andra europeiska länder. Man kan ta sig dit från tågstationen (Valencia-Nord) med tunnelbana. Från tågstationen (Valencia-Nord) kan du ta pendeltåg till Castellón som avgår var 20:e minut. Vi erbjuder även transfer på begäran. Dessutom kan vi även hämta er på Castellóns tågstation och ta er till lägenheten.

Barcelona Flygplats destinationer

Det ligger ca. 30 mil norr om Castellón. Denna stora flygplats har många anslutningar med Europa. Därifån kan man ta pendeltåg till tågstationen Barcelona Sants, och fortsätta med snabbtåg till Castellón. Det finns 18 dagliga avgångar och resetiden är ca. 2tim15m. Vi kan hämta er på Castellóns tågstation och ta er till lägenheten.

Alicante Flygplats destinationer

Det ligger ca. 30 mil södra om Castellón. Denna stora flygplats har många anslutningar med nordeuropa. Du kan ta buss eller taxi till Alicante tågstation, och fortsätta med snabbtåg till Castellón. Det finns 8 dagliga avgångar och resetiden är ca. 2tim30m. Vi kan hämta er på Castellóns tågstation och ta er till lägenheten.

Reus Flygplats destinationer

Den ligger 16 mil norr om Castellón. Denna flygplats är endast öppen under sommaren och trafikeras främst av låg pris bolag. Därifrån tar du buss till Tarragonas tågstation och snabbtåg till Castellón.

Med tåg

Direkta snabbtåg ansluta Castellón med:

  • Valencia (40min)

  • Barcelona (2h15min)

  • Tarragona (1h30min)

  • Alicante (2h30min)

  • Madrid (2h50min)

För tidtabeller och biljetter kan du besöka RENFE hemsida. För regionala tåg besök Cercanias hemsida.

Med buss

Det finns flera busslinjer som förbinder dom ovan nämnda städerna med Castellón.

Hyra bil

Bilar kan hyras på flygplatsen och även tågstationen. Kontakta oss gärna för information.